ondercast

Cava en kerststol! Kerst is niks zonder je jaarlijkse onderkerst-aflevering. We zijn deze aflevering vijf hosts sterk: Jozien Wijkhuijs, Hanneke Hendrix en Kim van Kaam schuiven aan, maken het gezellig en kerstig aan de opnametafel, Lisa wordt keihard op haar goede voornemens voor 2017 gewezen en Dennis viert kerst met een hypothetisch engelen-thema.

Met bijdragen van Marc van der Holst, Babette Strauss, Jibbe Willems, Roy Santiago en Willem Sjoerd van Vliet van Radio SiberiĆ«, de band Lekkere Els, Frank KeizerElske van Lonkhuyzen met Willy Lopulalan uit het VerhalenhuisNicky Hessel, Niels 't Hooft, Maud Vanhauwaert, Elly Scheele, Sonja Schulte, Jozien Wijkhuijs, Alma Mathijsen, Coen Cornelis, Anne van de Wetering, Maarten Inghels, Edith Vroon, Milena Haverkamp en Willie Darktrousers.

Presentatie & samenstelling: Lisa Weeda & Dennis Gaens
Tune: Brad Sucks


Mocht je nog niet genoeg kerstcadeaus hebben gegeven, steun ondercast dan door te doneren of releases te kopen.

Direct download: 32_Ondercast_32__Onderkerst_3.mp3
Category:general -- posted at: 11:45pm CET

Dennis presenteert op donderdag 15 december een Wintertuin Sessie over verhalende radio in de BigMouth Muziekstudio in Nijmegen.

Hij gaat in gesprek met radiomaker Jair Stein aan de hand van diens favoriete radio- en podcastfragmenten. Nikki Dekker brengt poĆ«zie en radio samen en Jozien Wijkhuijs maakt haar live radiodebuut. Ook presenteert Dennis ook een nieuwe reportage die avond: een gesprek met radiomaker Tjitske Mussche.

Meer informatie en tickets op de website van Wintertuin.

Direct download: Aankondiging__Wintertuinsessie_over_radio.mp3
Category:general -- posted at: 9:29am CET

1